Om Property Careers

Property Careers er en indsats, der skal åbne dørene til ejendomsbranchen. En branche hvor faglighed, ambitioner og kompetencer efterspørges.

Ejendom2 7465
Ejendom2 7502
Ejendom2 7540

Det kræver kompetencer at skabe fremtidens karriere. Kompetencer, der er efterspurgte og har høj værdi i en vigtig branche.

Ejendomme danner rammerne for livets begyndelse, udvikling, udfordringer og oplevelser. Når du bliver en del af ejendomsbranchen, bliver du en del af en af Danmarks mest betydningsfulde brancher, der ikke alene sikrer tag over hovedet på mere end hver femte dansker, men også tusindvis af virksomheder og arbejdspladser.

Det kræver kompetencer at danne så betydningsfulde rammer, og samtidig skabe fremtidens karriere. Det kræver derfor også initiativ og tiltag fra centrale aktører i ejendomsbranchen.

Erhvervsorganisationen EjendomDanmark har indledt initiativet med Property Careers, der skal øge synligheden af karrieremulighederne i ejendomsbranchen, og dermed tiltrække potentielle nye medarbejdere, og samtidig fastholde de eksisterende.

I Property Careers finder du karrieremuligheder inden for et væld af specialer, fagområder og funktioner. Tilsammen udgør de ejendomsbranchen og er et vigtigt element for din fremtidige karriere.

Ejendom2 7540

Om EjendomDanmark

EjendomDanmark er erhvervsorganisationen for ejere, udlejere og administratorer af fast ejendom i Danmark.

EjendomDanmark repræsenterer ca. 85 % af det professionelle ejendomsmarked.

Medlemmerne er blandt andet pensionskasser, ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer, grundejerforeninger, forsikringsselskaber og pengeinstitutter, fonde, advokater, ejendomsmæglere samt entreprenører, arkitekter og ingeniører.

Læs mere om EjendomDanmark

Formålet med kampagnen

Ejendomsbranchens udvikler sig med lynets hast. Derfor vil der være mangel på medarbejdere over de næste 8-10 år. Den mangel vil være tiltagende. Derfor har EjendomDanmark indledt en kampagne, der skal tiltrække nye medarbejdere til branchen og samtidig fastholde de eksisterende.

En branche i udvikling og vækst har brug for specialiserede kræfter og medarbejdere, der ønsker at gøre en forskel for mennesker hver eneste dag. Ejendomme har en rolle i alle menneskers liv, og danner rammerne for både vores professionelle, sociale og private hverdag.

Gennem aktiviteter på sociale og digitale medier vil EjendomDanmark sætte ord og billeder på en branche uden sammenligning. En branche, der både rummer og skaber liv, udvikling og karriere. Gennem tiltag og aktiviteter vil EjendomDanmark stille skarpt på ejendomsbranchen, og gøre den synlig og attraktiv som karrierevej for den kommende generation.

Ejendomsbranchen vil mangle arbejdskraft inden for flere forskellige funktioner, hvorfor der vil være plads til forskellige fagligheder og kompetencer. Der venter en udfordrende og meningsfuld karriere for personer, der søger en karriere som Property Managers, Asset Managers, controllere og ejendomsudviklere - blandt andre.