Vejen til branchen

Din vej til ejendomsbranchen er ikke ensrettet. Den kan gå ad flere veje og er typisk afhængig af din baggrund, dine kompetencer og dine karrieremål for fremtiden.

Ejendomvarm 7009
Ejendom2 7411
Ejendomvarm 7228

Uddannelsesveje

Ejendomvarm 7263

Du kan vælge en kort, mellemlang eller lang uddannelse

- Og opnå en spændende karriere i ejendomsbranchen.

En erhvervsakademigrad som fx finansøkonom, financial controller eller datamatiker giver dig nogle eftertragtede kompetencer. Det samme gør en professionsbachelor som finansbachelor eller bygningskonstruktør. Men også en kandidatgrad som ingeniør, cand.jur. eller en af cand.merc. uddannelserne. 

De nævnte uddannelser er blot nogle af mange. Du kan med fordel gå på opdagelse i de ledige stillinger og finde inspiration til, hvilken uddannelse du kan vælge.

Se ledige stillinger

Branchen tilbyder mange udviklingsmuligheder

Uanset hvilken uddannelse, du vælger, findes der mange efteruddannelsesmuligheder i branchen.

I samarbejde med nogle af landets førende uddannelsesinstitutioner, er der udviklet efteruddannelsestilbud målrettet ejendomsbranchen. De er tilrettelagt som deltidsuddannelser til personer, der allerede er i beskæftigelse.

Det betyder, at du har mulighed for at udvikle dine kompetencer løbende gennem hele din karriere eller helt at skifte spor, hvis du ønsker det. 

Din baggrund

Ejendom2 7633

Det er din baggrund, der afgør din vej ind i branchen. 

Hvad enten du har en kort, mellemlang eller lang uddannelsesbaggrund eller er faglært, er der brug for dig.

De kompetencer, som du besidder og kan bidrage med, har en stor værdi for ejendomsbranchen. Branchen udvikler sig med raketfart, og det stiller krav til kvalitet og effektivitet. For at opnå dette er der behov for erfaring og kompetencer inden for specialområder.

Gå på opdagelse i vores ledige stillinger og find ud af, hvordan din fremtid ser ud i ejendomsbranchen.

Se ledige stillinger

Bliv en del af branchen
Branchen understøtter 130.000 danske jobs og bidrager med mere end 140 mia. kr. om året til landets BNP. Og der er brug for dig, hvis du kan se dig selv i en fremtidssikker branche.

Ejendomsbranchens medarbejdere har mange forskellige uddannelses- og erfaringsmæssige baggrunde. 

Fælles for dem er, at de hver dag står op til en hverdag, der stiller krav til deres faglige og personlige kompetencer. Sammen sikrer de de bedste rammer for danskernes boliger og erhvervsliv. 

 

Praktik

Two Creative Women Partners Discussing Ideas 2021 08 28 08 44 39 Utc

En praktikstilling er en fordel for dig - og for virksomheden 

Med en praktikstilling i en virksomhed i ejendomsbranchen får du en unik mulighed for at afsøge, hvorvidt branchen er det rette sted for dig. 

I et tilrettelagt praktikforløb kan du og virksomheden komme nærmere ind på, hvordan ejendomsbranchen passer til dig og dine karrieredrømme. Sideløbende med det har I mulighed for at afprøve, om dine kompetencer er kompatible med det, som virksomheden efterspørger, og potentielt set mangler i den daglige drift.

Se ledige praktikstillinger

Praktik 
I ejendomsbranchen er der stort fokus på praktikstillinger. Værdien er stor for både praktikant og praktikvirksomhed. For virksomheden kan en praktikant være en fremtidig kandidat, når en ny stilling skal besættes. 

En god investering
En praktikstilling er en god investering. Begge parter får rig mulighed for at matche kompetencer og karrieredrømme. Ideelt set udvikler praktikstillingen sig til en ansættelsen, hvis matchet er rigtigt.

Find din fremtid i ejendomsbranchen

Ledige stillinger

People