Praktik

I ejendomsbranchen er der brug for dig og dine kompetencer. Derfor er der flere forskellige indgange til branchen. En af dem er gennem praktik i en virksomhed, hvor du bidrager betydeligt allerede fra begyndelsen.

Ejendom2 7637
Ejendomvarm 6830 Cropped
Ejendom2 7647

Der er brug for forskellighed i ejendomsbranchen. Forskellige personer, uddannelsesmæssige baggrunde og kompetencer. Derfor findes der også forskellige veje ind i branchen. Praktik er en af de typiske.

Er du under uddannelse og leder efter en relevant praktikplads med mange muligheder efterfølgende? Så er der brug for dig i ejendomsbranchen. Her vil du allerede fra første dag få opgaver og ansvar, der lægger sig tæt op ad den hverdag, som du vil møde som medarbejder i ejendomsbranchen.

Med baggrund i din uddannelse vil du, i samarbejde med en virksomhed, bane vejen for din egen karriere i ejendomsbranchen. Det kræver kompetencer at skabe en karriere i ejendomsbranchen, hvorfor praktik er en essentiel del af din personlige og professionelle udvikling.

I de fleste praktikstillinger vil du blive tilknyttet en rådgiver, mentor eller kontaktperson. Sammen sørger I for, at både du og virksomheden opnår det fulde potentiale for dit praktikforløb. Ideelt set udvikler det sig til en ansættelse, hvis du og virksomheden er et match.

Ejendomvarm 7065

Dine praktikmuligheder

Med en praktikstilling i en virksomhed i ejendomsbranchen er det muligt at undersøge, om branchen er det rette sted for dig at gøre karriere. Det gælder særligt for dig, men også for den virksomhed, hvori du er i praktik. Med et grundigt tilrettelagt praktikforløb kan du få et dybdegående indblik i arbejdsopgaver - og virksomheden som helhed.

Samtidig har virksomheden mulighed for at se, hvorvidt dine kompetencer passer til de opgaver og arbejdsområder, som virksomheden er centreret omkring, og potentielt set mangler kandidater til.

Se ledige praktikstillinger